torsdag den 31. maj 2012

CT sæson 2 under ny ledelse


En ny ledelse, et nyt hold, en ny tid har været kendetegnende for CTs første sæson. Og vi er stolte over at kunne præsentere den nye sæson 2012-2013, hvor Christian Lollike igen er aktuel både som instruktør og dramatiker, sammen med navne som Tue Biering, Mads Mazanti Jensen, Line Paulsen, REUMERTværten Kristian Halken og Anette Støvelbæk. Samt ikke mindst jokerne Anders Paulin og Anders Mossling. Læs også mere om +Kunde-fordelene, hvor der er gode penge at spare på værdifulde oplevelser.

Det har været en kaotisk første sæson, hvor intet er blevet taget for givet, og alt har været nyt for alle på teatret. En givende proces, hvor alle værdier er blevet kastet op i luften. Snart slutter sæson 1 af for at give plads til sommeren og varmen. CT har fået en god start med den nye ledelse ved rattet og har bl.a. markeret sig med forestillingerne Det Normale Liv og Projekt Landbrug, der sammen udløste 2 Reumert-nomineringer, samt CTs internationale festival for scenekunst med årets titel Global Emotional Dialogue, der viste sig at være et tilløbsstykke og var tæt på udsolgt.

På CT er SÆSON 2 spækket med oplevelsesrig, tankevækkende scenekunst. Til september åbner vi sæsonen med den forrygende komedie TANKENS KRAFT, der tegner et satirisk fremtidsportræt af nutidens uddannelsespolitiske retorik om viden og eliteuniversiteter. Mads Mazanti Jensen skyder med skarpt på buzz words og varmluftstendenserne, som i kontinuerlige bølger skylder ind over undervisningsmiljøernes essentielle generering af viden, og blotlægger de endeløse floskler om vækst og globalisering, som politikerne gavmildt strøer om sig med.

6. september – 6. oktober 2012
TANKENS KRAFT 
– URPREMIERE
Af Mads Mazanti Jensen
En komedie om vækst og viden og desillusionerede professorer
Instruktør: Line Paulsen | Scenograf: Nicolaj Spangaa | Medvirkende: Kristian Halken, Andreas Berg Nielsen, Rasmus Hammerich, Ole Westh-Madsen og Anette Støvelbæk 



11. oktober – 14. november 2012
MANIFEST 2083  
– URPREMIERE
Baseret på Anders Behring Breiviks manifest
Samproduktion mellem CaféTeatret og Dramatikkens hus (Oslo)
Beslutningen om at fortsætte med Manifest 2083 er også et led i en international orientering af CT, der sammen med en større fordybelse i samtidstemaer skal bringe samfundsspørgsmål til publikum. Det har været vigtigt for os at fortsætte med Manifest-forestillingen, da det er en ubegribelig terrorhandling, vi ikke må vende ansigtet bort fra. En tragedie, der har rystet den skandinaviske demokratiske selvforståelse. Vi følger retssagen nøje og vil tage bestik af processen og retssagens udfald, inden det endelig manuskript færdiggøres,Christian Lollike, Kunstnerisk leder.
Instruktør: Christian Lollike | Medvirkende: Olaf Højgaard


15. november – 15. december 2012
MIDSOMMER  
– ET STYKKE MED SANGE
Af David Greig
Musik af Gordon McIntyre
David Greigs skæve komedie følger to mislykkede elskere over en enkelt begivenhedsrig weekend, der byder på skandaleramte bryllupper, parkeringsautomater med sans for filosofi, japansk reb-bondage og en perlerække af iørefaldende indiepopsange - live fra scenen.
Instruktør: Peter Dupont Weiss | Lysdesigner: Kisser Rosenquist | Medvirkende: Allan Klie, Stine Schrøder Jensen samt kapelmester Nils Lassen.



5.- 8. december 2012
NEITHER YOU NOR ME
Af Anders Paulin og Anders Mossling
Samproduktion mellem MDT (Stockholm), Vision Forum (Xiamen, Kina), Black Box (Oslo) og CaféTeatret (København).
Neither You Nor Me er en eksperimenterende hybridplatform, der er skabt af to af Skandinaviens vigtigske scenekunstnere. Sammen med en række gæstende kunstnere bruger de teatret som mødested og udvekslingsrum.
Medvirkende: Anders Paulin og Anders Mossling m. fl.



9. marts – 13. april 2013
SKAKTEN 
- ET EVENTYR OM DRESDEN
Af Christian Lollike
Samproduktion mellem Aarhus Teater og CaféTeatret
I denne eventyrkomedie stiller Christian Lollike skarpt på temaerne historieløshed og nynazisme i et forsøg på at forstå, hvad det vil sige at have en national fortælling.
Instruktør: Tue Biering | Scenograf: Nicolaj Spangaa  
Medvirkende: Ene Øster Bendtsen, Jacob Madsen Kvols og Kristoffer Fabricius.


+Kunde-ordningen – TEATERbilletter.dk
Vi vil gerne gøre dig opmærksom på Teaterbilletter.dk’s +Kunde-system, hvor der er klækkelige summer at spare, især hvis man er lidt beslutsom. Hvis du fra sæsonstart bestiller billetter til mindst 3 forestillinger på tværs af de københavnske teatre, der er tilmeldt ordningen, opnår du +Kunderabatten øjeblikkeligt. Køber du i stedet løbende dine billetter, så opnår du rabatten, når du køber billetter til din 3. forestilling. Og når du opnår status som +Kunde, kan du også tage gæster med til +Kundepriser!     

Her kan du se priserne for sæson 2 på CT:
Løssalg:   145,-
+Kunde:   85,-
Unge:   75,-
Gruppe unge (min. 6):   35,-
Gruppe voksne (min. 8):   125,-

bemærk venligst de reducerede priser til december-forestillingen Neither You Nor Me.


Ny hjemmeside
En ny æra for CT kræver et nyt look. Når vi for alvor tager hul på den nye sæson 2012-2013 efter sommerferien, går CT endelig i cyber-luften med en ny hjemmeside. Vi vil herefter gøre en dyd ud af at holde vores publikum opdateret uden at spamme.

God fornøjelse!