mandag den 14. maj 2012

Så er det tid til feeeestival!


Det er i aften kl. 20.00 vi åbner vores nye internationale festival for scenekunst, og vi byder naturligvis på lidt lækkert til ganen bagefter til de mange, der har bestilt plads.

Aftenens forestilling er A Short History of Crying - a stand-up tragedy af Sanja Mitrovic, der bl.a. blotlægger tabuer og det socialt acceptable i de offentlige sfærer på Balkan, i Holland og til sidst USA.

GLOBAL EMOTIONAL DIALOGUE - 14. maj til 17. maj
Vi har inviteret 3 unge, kraftfulde, fremadstormende kvindelige performancekunstnere fra Europa og USA, der alle optræder for første gang i DK. Temaet for årets festival handler om globalisering, nye medier og iscenesættelse af følelser
Det er stærke kvinder på scenen, der undersøger også følelsernes intensitet, viser følelser og tager udgangspunkt i deres eget liv. Fokus ligger på iscenesættelsen af globale følelser, og spændingen mellem det private og det offentlige rum - hvad der sker i mødet med publikum. 
Det høje internationale format i Europa og USA flytter grænser konstant og åbner nye døre. Fra d. 14. – 17. maj kan det københavnske publikum opleve udvalgte eksempler.
  • Følelsesudbrud i det offentlige rum og på reality tv – er det grænseoverskridende eller lukrativ business? 
  •  Hvilke konsekvenser har mediernes og specielt talking heads’ dækning af klimadebatten? 
  •  Og se SKYPE som et middel til at skabe nye fællesskaber på tværs af to kontinenter – hvor to live performances sker simultant og forbinder København og New York.
Se PROGRAMMET her


God fornøjelse!