tirsdag den 8. maj 2012

CT slipper en medrivende strøm af kulturtilbud løs


Den næste uge står i kulturrigdommens tegn, og CT bugner af kulturtilbud.

Søndag d. 13. kl. 20 kan I opleve en enestående koncert med den genopstandne Saint Nielsen & his Sisters of Salvation – Saint Nielsen gik tidligere under betegnelsen Das Beckwerk

Saint Nielsen er pladeaktuel til efteråret med sit debutalbum The First, og søndag tyvstarter han sin bebudede verdensturné, hvor samtlige albummets ti brændinger kan høres live for allerførste gang - live

Smuglyt her: www.nielsen.re.


  
Allerede torsdag d. 10. maj har vi et fyraftensarrangement fra kl. 17-19, hvor cand. mag. & performancekunstner Cecilie Ullerup Schmidt holder en lecture med titlen KRIGSTID, som en opvarmning til festivalen. 

KRIGSTID er en lecture om opsigtsvækkende performances fra den internationale scene, der arbejder med repræsentation af globale traumer: krig, folkemord og fejlslagne revolutioner. 

Arrangementet – den globale opvarmning er gratis.




Lørdag d. 12. maj kl. 19.30 kupper KUP CT for en aften for at præsentere den svenske digter Jenny Tunedal. Der vil være oplæsning ved Jenny Tunedal, samt Nina Søs Vinther og Julie Sten-Knudsen vil læse op fra deres oversættelser af henholdsvis "Kapitel et" og "Min krig, suiter". 

Desuden fejrer KUP også Tunedals besøg med oplæsninger af Amalie Smith, Mette Moestrup og Morten Chemnitz. 

Arrangementet er gratis.
Læs mere her: KUP kupper CT - gratis


Publikum er begejstret for Krash Kompagnis gæstespil DESPERADO:
”Genialt” skriver Birgitte Pedersen fra Kulturkongen og giver 5 ud 6 kongekroner. 
 
Kulturkongens Uffe Stormgaard giver også 5 ud af 6 kongekroner og skriver: “En formidabel gennemarbejdet forestilling (…). Desperado kan mere end at være prof og underholdende - det er noget så sjældent som en lille forestilling, med stort format. Se så at få den set.” 

Opfordringen er hermed givet videre!

DESPERADO spiller til og med 12. maj og igen fra 19.-26. maj. Billetter købes via: teaterbilletter.dk



OG Sidst men ikke mindst: 
Gratis performance og fest til folket onsdag d. 16. maj. På CT fejrer vi vores internationale festival med CHEZ DEBS’ sansemættende neon-eksplosion af en performance/dj-set/koncert/…. 

CHEZ DEBS er lidt umulige at sætte i bås, men meget nemme at nyde. 

Der er helligdag torsdag, og det er jo en alle tiders undskyldning for at trække i festtøjet og feste hele natten med os.
Arrangementet er gratis.
Læs mere her: CHEZ DEBS på CT


Husk også åbningen af vores internationale scenekunstfestival GLOBAL EMOTIONAL DIALOGUE på mandag d. 14. maj.  GED-festival på CT

Vi beklager, at næsten alle links lige nu går til Facebook, men til start på den nye sæson lancerer vi en spritny hjemmeside, så vi håber, I vil bære over med os indtil da.

Vi ses på CT!