mandag den 4. juni 2012

Readings - CTs DramatikerWorkshop 2012


CTs årlige DramatikerWorkshop er i fuld gang. Vi er stolte over at kunne præsentere 3 tekster af de talentfulde dramatikere Maja Lee Langvad, Kristian Husted og Bjørn Rasmussen.


I år har vi udfordret workshopformen, og som et nyt element er forfatterne kunstnerisk aktive under hele perioden. Ændringen af formatet tillader en dybere involvering i udviklingen af dramatikeren og teksten i samspil med et dedikeret kunstnerisk team, der både tæller en instruktør, skuespillere og en dramaturg.

De tre forfattere er således omdrejningspunktet for en ny kunstnerisk proces, der går ind og arbejder med udviklingsperspektiverne via et dialogbaseret skriveforløb, hvor der er rum til at udforske, tage chancer og afprøve nye idéer. Målene er at styrke teksternes potentialer på et tidligere tidspunkt og stille en professionel udviklingsplatform til rådighed for dramatikerne.

Torsdag d. 7. juni fra kl. 17-22 præsenterer vi de kunstneriske resultater på en uforglemmelig reading-aften. Efter vi har sendt invitationer ud til branchen i Danmark og internationalt er pladserne blevet revet væk, og det er jo en god begyndelse på en ny tradition på CT.

I skrivende stund er der således ventelister på publikumspladserne til alle tre readings, det er det eneste vi kan tilbyde. Hvis du ønsker at komme på ventelisten kan du skrive en mail til assistent Christine Sørensen på mail: assistent@cafeteatret.dk.

HUN ER VRED af Maja Lee Langvad
Instruktør: Jacob F. Schokking
Dramaturg: Tanja Diers
Skuespillere: Maja Lee Langvad, Solvej K. Christiansen og Thomas Hwan

POINT OMEGA af Kristian Husted
Instruktør: Christian Lollike
Dramaturg: Morten Krogh
Skuespillere: Kristian Halken, Laura Allen Müller, Morten Burian og Peter Flyvholm

ATTEMPTS ON A HAPPY NATION af Bjørn Rasmussen
Instruktør: Jens August Wille
Dramaturg: Karen-Maria Bille
Skuespillere: Stefania Omarsdottir, Søren Bang Jensen og Tilde Maja Fredriksen

Panel
Efter hver præsentation vil et panel bestående af: Emmet Feigenberg (instruktør), Jens Smærup Sørensen (forfatter) og Miriam Frandsen (dramaturg) samt instruktøren på den individuelle tekst tale om teksten ud fra readingen. 

God fornøjelse!